Eureka: Kleinschalig wonen voor ouderen te Otterlo

Aan de Brummelweg in Otterlo ligt het prachtige appartementengebouw Eureka. De appartementen zijn bedoeld voor ouderen (65 jaar of ouder) uit Otterlo en omgeving. Het gebouw heeft in totaal 28 appartementen. Elk appartement heeft een halletje, bergkast, een woonkamer met open keuken, een aparte slaapkamer, een royale badkamer met toilet en een balkon of terras. De appartementen op een verdieping zijn bereikbaar per trap en per lift.

Op Eureka is er een balans tussen saamhorigheid en privacy en heeft voorzieningen die u naar eigen wens samenstelt. Er is een gezamenlijke fietsenberging en een gezamenlijke scootmobielruimte. De met Eureka gelieerde stichting, St. Steunfonds Eureka, verzorgt diverse activiteiten op Eureka. Zo is er elke ochtend een koffieochtend in de ontmoetingsruimte of de open huiskamer. Daarnaast zijn er in de middagen diverse activiteiten als handwerken, spel, bingo, zang, bruincafé en maandelijks terugkerende uitjes. Mocht er zorg nodig zijn dan staat het een ieder vrij die zorg af te nemen bij de organisatie die men zelf wil.

Wilt u graag een kijkje nemen? Of wilt u zich inschrijven voor een woning? U bent van harte welkom! Bel of mail dan voor een afspraak naar telefoonnummer 06-30273556 of naar mailadres wonen@eurekaotterlo.nl.

Visie en identiteit van Eureka: https://eurekaotterlo.nl/wp-content/uploads/Visie_Eureka_versie_2.pdf

Voorbeeld plattegrond van een woning